Graal Forums  

Go Back   Graal Forums > Development Forums > Tech Support
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-13-2012, 10:04 PM
r3ckless r3ckless is offline
Owner of Corinthia
Join Date: Dec 2011
Location: MAssachusetts, USA
Posts: 131
r3ckless is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to r3ckless Send a message via MSN to r3ckless
Image(s) not downloading

I recently had a player on my server, and the images for my nation icon's did not show up for him. He also said he checked the log window, and said no downloading had occured either. Was this just a once in a while fluke, or is it a known problem?

I have attached the screenshot he took, and a screenshot of what it should look like.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	corinthiabug.PNG
Views:	39
Size:	15.6 KB
ID:	54494   Click image for larger version

Name:	corin_nation.png
Views:	42
Size:	15.2 KB
ID:	54495  
__________________

Yep.

Reply With Quote
  #2  
Old 04-13-2012, 10:21 PM
cbk1994 cbk1994 is offline
the fake one
cbk1994's Avatar
Join Date: Mar 2003
Location: San Francisco
Posts: 10,718
cbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond reputecbk1994 has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to cbk1994
We can't possibly know without more information (F2 logs, make sure folder config is good, etc). I've never heard of images not downloading on first login, though.
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 04-13-2012, 10:24 PM
Crow Crow is offline
ǝɔɐɹq ʎןɹnɔ
Crow's Avatar
Join Date: Dec 2006
Location: Germany
Posts: 5,153
Crow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond repute
Gave it a shot:
No icons on first login, no F2 log entries for them either. I got them on second login though.
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 04-13-2012, 11:06 PM
r3ckless r3ckless is offline
Owner of Corinthia
Join Date: Dec 2011
Location: MAssachusetts, USA
Posts: 131
r3ckless is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to r3ckless Send a message via MSN to r3ckless
There was no F2 logs, and folder config is good. I can't figure it out. :/
__________________

Yep.

Reply With Quote
  #5  
Old 04-13-2012, 11:15 PM
Crow Crow is offline
ǝɔɐɹq ʎןɹnɔ
Crow's Avatar
Join Date: Dec 2006
Location: Germany
Posts: 5,153
Crow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond repute
/need code
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 04-13-2012, 11:48 PM
r3ckless r3ckless is offline
Owner of Corinthia
Join Date: Dec 2011
Location: MAssachusetts, USA
Posts: 131
r3ckless is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to r3ckless Send a message via MSN to r3ckless
This is my images section of folder config:

PHP Code:
#IMAGES
body    bodies/*.png
head    heads/*
sword   swords/*
shield  shields/*
file    *.png
file    *.mng
file    *.gif
file    ganis/*.gani
file    *.wav
file    images-png/*
file    images-gif/*.gif
file    images-mng/*.mng
file    images/*
file    hats/* 
The images for the nation icons are stored in levels/images. So the config is correct. Again, no logs on F2 window. Any ideas what the problem could be?
__________________

Yep.

Reply With Quote
  #7  
Old 04-14-2012, 02:55 AM
Loakey_P2P Loakey_P2P is offline
SL Oldbie
Loakey_P2P's Avatar
Join Date: Apr 2006
Location: U.S.A
Posts: 137
Loakey_P2P is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to Loakey_P2P Send a message via Yahoo to Loakey_P2P
I've had this issue before and never quite figured it out . I've even wondered if it was too much stuff being stored in the images folder . not the game but the computer not having enough storage space .
__________________
Shaded Legend Playerworld
-Past accounts - LoakeyTheElf - Loakey_P2P
-Past Servers - Rune - Sparitoria - Shaded Legends
-Past Sl Jobs * ET/LAT/NAT/LAT Admin/Developer/Admin/Head Admin/Asst. Manager/Manager
-Current Job - Retired

*Sorry you must have mistaken me for someone that cares .
Reply With Quote
  #8  
Old 04-14-2012, 11:51 AM
Emera Emera is offline
Delterian Hybrid
Emera's Avatar
Join Date: Mar 2011
Location: Newcastle Upon-Tyne
Posts: 1,704
Emera is a jewel in the roughEmera is a jewel in the rough
Just logged on to Maloria and none of the images downloaded and there was nothing in the F2 log. I then rebooted my Graal client and logged back onto Maloria and everything downloaded.
__________________
Reply With Quote
  #9  
Old 04-14-2012, 01:04 PM
xXziroXx xXziroXx is offline
Master of Puppets
xXziroXx's Avatar
Join Date: May 2004
Location: Sweden
Posts: 5,288
xXziroXx has a brilliant futurexXziroXx has a brilliant futurexXziroXx has a brilliant futurexXziroXx has a brilliant futurexXziroXx has a brilliant futurexXziroXx has a brilliant futurexXziroXx has a brilliant future
Send a message via AIM to xXziroXx Send a message via MSN to xXziroXx
No one has said what client they are using so far.
__________________

"A delayed game is eventually good, but a rushed game is forever bad." - Shigeru Miyamoto
Reply With Quote
  #10  
Old 04-14-2012, 01:52 PM
Emera Emera is offline
Delterian Hybrid
Emera's Avatar
Join Date: Mar 2011
Location: Newcastle Upon-Tyne
Posts: 1,704
Emera is a jewel in the roughEmera is a jewel in the rough
Graal V6 on Windows 7
__________________
Reply With Quote
  #11  
Old 04-14-2012, 02:09 PM
xXziroXx xXziroXx is offline
Master of Puppets
xXziroXx's Avatar
Join Date: May 2004
Location: Sweden
Posts: 5,288
xXziroXx has a brilliant futurexXziroXx has a brilliant futurexXziroXx has a brilliant futurexXziroXx has a brilliant futurexXziroXx has a brilliant futurexXziroXx has a brilliant futurexXziroXx has a brilliant future
Send a message via AIM to xXziroXx Send a message via MSN to xXziroXx
The only time files doesn't properly download on Graal to my knowledge, is when Graal is located in the program files folder. This is the reason why Graal's default install path is your user folder.

If it is located there, I suggest that you try moving it somewhere else and see if the problem persists.

If it's not located there, I'm out of ideas.
__________________

"A delayed game is eventually good, but a rushed game is forever bad." - Shigeru Miyamoto
Reply With Quote
  #12  
Old 04-14-2012, 02:14 PM
Crow Crow is offline
ǝɔɐɹq ʎןɹnɔ
Crow's Avatar
Join Date: Dec 2006
Location: Germany
Posts: 5,153
Crow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond reputeCrow has a reputation beyond repute
v6 here as well, Graal is located at C:\Users\****\Games\Graal\. I'll give Maloria a shot.

Edit: That worked fine. Strange.
__________________
Reply With Quote
  #13  
Old 04-14-2012, 02:15 PM
Emera Emera is offline
Delterian Hybrid
Emera's Avatar
Join Date: Mar 2011
Location: Newcastle Upon-Tyne
Posts: 1,704
Emera is a jewel in the roughEmera is a jewel in the rough
Quote:
Originally Posted by xXziroXx View Post
The only time files doesn't properly download on Graal to my knowledge, is when Graal is located in the program files folder. This is the reason why Graal's default install path is your user folder.

If it is located there, I suggest that you try moving it somewhere else and see if the problem persists.

If it's not located there, I'm out of ideas.
Located in my user area.
__________________
Reply With Quote
  #14  
Old 04-15-2012, 08:12 PM
r3ckless r3ckless is offline
Owner of Corinthia
Join Date: Dec 2011
Location: MAssachusetts, USA
Posts: 131
r3ckless is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to r3ckless Send a message via MSN to r3ckless
So what is the problem with this? I had a few other people log in today, and have the same problem. :/
__________________

Yep.

Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 04:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright (C) 1998-2019 Toonslab All Rights Reserved.